Hilton Reykjavik Nordica

Address: Sudurlandsbraut 2, 108 Reykjavik
Location: Reykjavik
Guest score: 93% 28 of 30 recommend (17 reviews)

Guest score: 93%

(28 of 30 recommend)
Overall opinion 4.6 of 5
Hotel condition 4.6 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 4.6 of 5
Cleaning 4.5 of 5
Value for money 4.6 of 5
Service 4.7 of 5
Breakfast 4.8 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 11-17 of 17)

Allergi - inga problem för Hilton Hotel Nordica

Recommended by Miriam, Sweden (Sweden Wed 02 Jun 2010)
“Ett alldeles utmärkt bemötande i receptionen och mkt fin service. Jag ringde kvällen innan och berättade om min allergi mot dun och fjädrar och bad dem bädda med andra täcken och kuddar. När jag anländer berättar jag detta ånyo. Killen i receptionen kollar i datorn. Och han ser att det ska vara bäddat med andra täcken och tillägger. "Är det något problem med täcket ring mig direkt, så ordnar vi det". Utmärkt service med lånedator. Personalen kollade också genast upp saker på nätet och svarade direkt vid frågor. Det enda minus jag kan komma på var att det samtidigt pågick en konferens i Gerontology (Geriatrik)på hotellet. Att mötas av spritångor på kvällen är inte så trevligt. Det luktar ju en del när många människor dricker vin i lobbyn.”
Overall opinion 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Förväntad Hiltonklass

Recommended by Martin, Sweden (Sweden Mon 24 May 2010)
“Bra hotell med hög standard ungefär som man hade väntat sig av Hilton.”
Overall opinion 4 of 5
Breakfast 5 of 5

Hotellet

Recommended by Patrik, Sweden (Sweden Wed 24 Mar 2010)
“Ett lyxigt men prisvärt hotell med förstklassig service och ett underbart kök där kunden är i centrum och man inte kan undgå att känna sig lite speciell !”
Overall opinion 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Boendet

Recommended by EWA, Sweden (Sweden Sat 06 Mar 2010)
“Utsikten över bergen var vacker. Rummen stora, rymliga och fräscha. Frukostbuffén var fantastisk. Läget var bra nära till staden, köpcentrum och utomhusbassängen.”
Overall opinion 5 of 5
Facilities (kitchen, shower etc) 0 of 0
Cleaning 0 of 0
Value for money 0 of 0
Service 0 of 0
Breakfast 0 of 0

Tack - för vädret bl a

Recommended by Anonymous , Sweden (Sweden Mon 04 Jan 2010)
“ Hotellet, Hilton, var bra. Mycket bra kök. Men låg lite utanför centrum. Oftare shuttleservice hade varit bra. Inf om öppettider i affärerna saknades, kanske beroende på nyårhelg. Annars allt mycket väl. Vulkanresor lyckades bra med vädret bland annat (- 20 hemma i Värmland - 2 i Reykavik) Alla utflykter bra, bra guider, bra mat på nyår. Tack Staffan A ”
Overall opinion 4 of 5
Breakfast 3 of 5

Happy Island

Recommended by Lena Åberg, Sweden (Sweden Fri 11 Dec 2009)
“En toppenbra semestertripp trots att vi var genomförkylda. Vill gärna åka flera gånger, spaa, bada och se mera av Island.”
Overall opinion 5 of 5
Breakfast 5 of 5

En vandring från fantastiska vyer och människor till ett fantastiskt kök

Recommended by Joakim, Sweden (Sweden Wed 11 Nov 2009)
“En vacker natur och ett annorlunda landskap hade jag föreställt mig, men fick mer därtill. Att börja med ett doppi Blå Laugunen direkt efter landning la ribban högt för resterande del av resan. Detta följdes upp med en fantastisk resa - "gyllene cirkeln" där vi guidades i allt från storslagen natur till hur Island tar till vara på sina naturresurser. Island är ett land där det känns fel att spotta på gatan och där jag får lust att smaka på vattnet direkt ur bäckarna. Apropå att smaka så har jag helt ärligt aldrig ätit bättre mat. Deras kök och jag tänker framförallt på det som hämtas ur havet är fantastikst - jag kommer inte glömma varken hummersoppor eller valstek. Det som även förvånar mig är islänningarnas otroliga gästvänlighet och stolthet över sitt land, vilket adderar stort värde för resan.”
Overall opinion 5 of 5
Breakfast 5 of 5

Build: 9/17/2024 4:34:57 PM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-8641.cbischannel-32458.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews