Hotel Fron

Address: Laugavegur 22A, 101 Reykjavik
Location: Reykjavik centrum
Show map
Guest score: 93% 518 of 555 recommend (230 reviews)

Guest score: 93%

(518 of 555 recommend)
Overall opinion 4.4 of 5
Services 4.4 of 5
Apartement condition 4.3 of 5
Faciliteties (kitchen, shower etc) 4.2 of 5
Value for money 4.2 of 5
Cleaning 4.2 of 5
About our guest reviews: The guest reviews are submitted by our guests after their stay. They are opinions of guests that reflect their experiences when staying at this property. Scores are based on a 1 (poor) to 5 (excellent) rating system.

Individual reviews by our guests (showing 181-190 of 235)

Eget boende mitt i stan

Recommended by Anniel, Sweden (Sweden Tue 05 Apr 2011)
“ Bra med bemannad reception om man behöver fråga om något Bra att ha egna ingångar till de resp. husen - det kändes privat att inte behöva passera receptionen var gång. ”
Overall opinion 4 of 5

Isklandsvistelse

Recommended by Mats, Sweden (Sweden Mon 07 Mar 2011)
“Jag vistades 3dagar i Reykjavik och bodde då på hotell Fron. Det var fräscht och propert med bra restaurant i anslutning. Centralt läge. Bra att ha som utgångsläge inför utflykerna i och runt stan.”
Overall opinion 4 of 5

Trevligt hotell

Recommended by Patrik, Sweden (Sweden Tue 01 Mar 2011)
“Vi hyrde lägenhet med två sovrum på hotellet. Den var helt suverän. Tyvärr stördes vi på nätterna av ett discotek i närheten.”
Overall opinion 5 of 5

CENTRALT, FAMILJÄRT OCH PERSONLIGT

Recommended by KATARINA, Sweden (Sweden Thu 24 Feb 2011)
“VI HAR PRECIS ÅTERVÄNT FRÅN ISLAND DÄR VI HADE UNDERBARA DAGAR. VI BODDE PÅ HOTEL FRON SOM ÄR ETT UTMÄRKT HOTEL. PERFEKT LÄGE, PERSONLIGT OCH FUNKTIONELLT. PERFEKT ATT BO I OM MAN SOM VI ÄR EN FAMILJ OCH VILL BO TILLSAMMANS. REKOMMENDERAR DET VARMT.”
Overall opinion 5 of 5

fron hotell

Recommended by Pia, Sweden (Sweden Tue 15 Feb 2011)
“Mycket bra, ett plus att personalen kunde svenska. Ett stort engagemang från personalen på hemgångsdagen. fick ett liten frukost vid halv fem på morgonen och dom kollade upp vädret så vi kunde åka i god tid ifall det var hala vägar.”
Overall opinion 5 of 5

vinter äventyr

Recommended by inga, Sweden (Sweden Thu 10 Feb 2011)
“Ett bra boende i stan, nära till allt,du tar dig snabbt till affärer, matställen underhållning och kan själv upptäcka stan i din egen takt. Det finns mycket att upptäcka även när det är vinter. En tur i stan på kvällen är vackert, hamnen,havet,stämningen, och glöm inte kyrkan som är vacker på dagen men ännu vackare på kvällen.Människorna här är vänliga och hjälper en om man behöver hjälp eller ser tveksam ut till något.”
Overall opinion 4 of 5

Ett bra hotell i centrala Reykavik !

Recommended by Jan och Eva Larsson, Sweden (Sweden Thu 03 Feb 2011)
“Vi var mycket nöjda med vår lägenhet på hotell Fron ( ett litet minus att det inte fanns några krokar eller kapphängare ). Vi var där i januari och då har man ju en hel del ytterplagg att hänga upp. Personalen i receptionen var mycket service inriktade. Frukosten var lite sparsam. Smörgås, kaffe, te, yoghurt, flingor. Hotellets läge på Laugavegur passade oss perfekt. Nära till shopping, härliga restaurang besök och hamnen. Eva, Jan, Moa och Verner Larsson från Torö”
Overall opinion 5 of 5

Perfekt läge i Reykjaviks gemytliga centrum

Recommended by Nyårsparet-2010, Sweden (Sweden Wed 12 Jan 2011)
“Nära till allt i Reykjaviks mysiga centrum. Rent, fräscht lägenhetshotell med alla viktiga faciliteter såsom safety box, 2st kokplattor, mikro, porslin och rymligt kylskåp med bra frysfack. Obs! varierande storlek på rummen. Frukosten helt okej, men absolut ingen "lyx". Klart prisvärt jmf med andra hotell i ung. samma prisklass. Obs! Man ska inte bo utanför centrum ifall man bor i Reykjavik, gångavstånden blir för långa och kan nog ofta bli blåsigt och regnigt.”
Overall opinion 4 of 5

Hotellbedömning

Recommended by Johanna, Sweden (Sweden Sat 08 Jan 2011)
“Centralt beläget hotell med alla faciliteter. Personalen var mycket hjälpsam och trevlig.”
Overall opinion 5 of 5

Bra läge

Recommended by Ditte, Sweden (Sweden Mon 03 Jan 2011)
“Förnämligt läge i centrum med nära till allt. Trist frukost, sura receptionister.”
Overall opinion 4 of 5

Build: 9/17/2024 4:34:57 PM, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-8641.cbischannel-32458.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews